Helpdesk

Prin serviciul HelpDesk ( Suport ) venim in intampinarea utilizatorilor pentru diminuarea timpilor in care acestia au o problema tehnica minora dar care le afecteaza activitatea datorita lipsei de cunostinte IT .

Serviciul vine sa sprijine afacerea dumneavoastra prin oferirea de solutii tehnice cu grad scazut de dificultate pentru utilizatori.

Implementare de noi sisteme, migrari sisteme informatice, politici de securitate, proceduri de backup si restaurare, etc.
Acest serviciu este oferit pe baza de abonament sau doar la cerere.

Departamentul HelpDesk al MS Net este specializat in furnizarea celor mai bune solutii de varf pentru orice probleme legate de IT pe care le puteti intampina. Indiferent de domeniul dvs. de afaceri, Omnilogic poate furniza servicii de asistenta tehnica si profesionala, care vor reda starea de functionare cat mai repede posibil.

Printre beneficiile serviciilor HelpDesk ale MS Net se numara:

 1. Interfata eficienta intre client si echipa de interventie;
 2. Monitorizarea stricta a Acordului privind Nivelul de Servicii (SLA);
 3. Asistenta online si servicii de interventie (restaurarea serviciului in caz de urgenta,  asistenta si indrumare tehnica,  asistenta operationala,  documentatie tehnica);
 4. Punct de contact unic;
 5. Servicii gestionate;
 6. Interactiune in timp real;
 7. Flexibilitatea sistemului;
 8. Baza de cunostinte;
 9. Adaptabilitate la nevoile clientilor.

Prin intermediul serviciilor de HelpDesk ale MS Net, asteptarile clientilor nu sunt doar satisfacute, ci si depasite. Statisticile noastre arata:

 1. Timp de raspuns in cazuri de urgenta: mai putin de 30 min;
 2. Timp de rezolvare in cazuri de urgenta: 100% in 4 ore.

MS Net ofera clientului asistenta tehnica de urgenta, non-stop, 24x7x52, exclusiv pentru a furniza asistenta pentru rezolvarea intreruperilor in functionarea sistemelor. Asistenta tehnica este furnizata de MS Net de luni pana vineri, de la 9 am la 6 pm (EET).