Recuperare date

Evaluare Defectiune

Procesul de Recuperare Date incepe prin evaluarea echipamentului (desktop, harddisk, laptop, CD, DVD) de catre unul dintre tehnicienii nostri. Constatarea dureaza intre 24 si 48 de ore dupa care se poate spune exact care sunt costurile si in ce masura se pot recupera datele existente.

Recuperare Date Desktop, Laptop

In cazul in care in urma unui eveniment neprevazut ( fluctuatie de tensiune, virus, spyware , stergere accidentala) sunteti in situatia de a nu mai avea acces la datele din calculatorul dumneavostra este necesar un serviciu de Recuperare Date care sa va aduca calculatorul la starea initiala. Fie ca sunteti posesorul unui calculator de birou sau al unui Laptop aveti nevoie de datele de pa calculator intr-un timp cat mai scurt si calculatorul sa devina complet functional. In cazul in care calculatorul nu poate fi reparat cel putin va vom recupera datele.

Recuperare Date HDD

Indiferent de problema pe care o aveti cu hardisk-ulĀ  noi va putem oferi o solutie de recuperare integrala sau partiala a datelor dumneavoatra in functie de gradul de deteriorare al acestuia. Chiar daca aveti un HardDisk formatat sau cu partitii sterse , serviciul noustru de Recuperare Date va poate returna partial sau integral datele.

Returnarea datelor recuperate

In ceea ce priveste Calculatoarele si Laptopurile, datele recuperate vor fi returnate catre client pe urmatoarele tipuri de support : harddisk, cd, dvd, memory stick. In cazul in care clientul este de acord cu reinstalarea vom readuce sistemul la starea initiala iar datele vor puse in acelasi loc.

In cazul HardDisk-urilor daca consideram ca poate fi reparat si va functiona in conditii optime va putem returna datele recuperate pe acelasi harddisk. In cazul in care harddisk-ul nu mai poate fi utilizat datele vor fi returnate pe unul dintre urmatoarele suporturi : harddisk , cd, dvd, memory stick. Datele recuperate vor mai fi pastrate de catre noi pentru o perioada de 1 sapatamana pentru a ne asigura ca totul este in regula dupa reinstalarea sistemului de catre client.

Recuperare Date in regim de urgenta

In cazul in care recuperarea datelor este vitala pentru client intr-un timp foarte scurt oferim si servcii de Recuperare Date in numai cateva ore in schimbul unei taxe suplimentare. Chiar si in aceste conditii uneori un proces de recuperare date poate dura destul de mult, noi doar va asiguram ca din primul moment ne preocupam sa va returnam datele cat mai repede.

Confidentialitatea Datelor Recuperate

La primirea unui echipament in service se semneaza un act prin care este garantata confidentialiatea datelor recuperate de pe echipamentul clientului. We suspect that there may be further updates forum there in the not-so-distant future as all the bugs begin to be ironed out