Solutii

Solutii IT

Ms Net va ofera o gama larga de solutii IT personalizate in functie de nevoile clientului.

Vrem sa integram cat mai bine solutii noi pentru ca numai asa vom putea furniza Servicii IT la nivelul si standardele cerute de piata.

Prin produsele si serviciile noastre suntem tot mai aproape de cerintele oamenilor de afaceri si ale companiilor in care acestia isi desfasoara activitatea.

Detinem oameni certificati pentru instalare, configurare, suport tehnic si service pentru toate echipamentele pe care le comercializam.

Putem furniza solutii conexe cu cele prezentate mai jos, compania fiind intr-o continua dezvoltare a domeniilor de activitate acoperite cat si a specialistilor din cadrul firmei.

  • Infrastructura completa ITPC-uri, laptop-uri, retelistica(pasiva si activa), servere, storage, backup, printing, sisteme de securitate in comunicatii de voce si date (network security audit, firewall and VPN, security integration, security policy development, network and server security, intrusion detection systems, penetration testing)
  • VideoconferintaSolutii complete de inalt nivel calitativ de videoconferinta si audioconferinta. Consultanta, instalare si mentenanta pentru solutiile complete de video si audio conferinta.
  • InstalareServicii de instalare, configurare si mententanta pentru o gama larga de produse: firewall, servere, routere, switchuri, retele de comunicatii de voce si date.
  • MonitorizareMonitorizare 24/24 echipamente si servere cu posibiliati alerte si emergency plan. Solutii de backup, failover, loadbalancing, clustering si emergency plan 24/7.
  • DatacenterSolutii complete de datacenter (security rooms, rack, UPS, air conditioning, fire detection, acces control, raised floor, video surveillance).
  • SecuritateSisteme antifurt din sedii si magazine, supraveghere video, sisteme control acces. Solutii antivirus, antispam si protectie impotriva atacurilor informatice; solutii de access restrictionat la internet, management banda, filtrare web, filtrare aplicatii, bazate pe grupuri sau categorii de utilizatori