IT Outsourcing

Suntem constienti de faptul ca multe companii cauta servicii personalizate pentru optimizarea activitatii si a costurilor de la partenerul lor IT. De aceea, noi oferim o varietate larga de servicii IT si avem o abordare flexibila in relatiile cu clientii nostrii.

Tot mai multe companii din Romania apeleaza azi la solutia de outsourcing IT. Acesta presupune utilizarea strategica a unor resurse externe pentru desfasurarea unor activitati care ar putea fi executate cu resurse proprii. Externalizarea de servicii IT reprezinta o solutie viabila pentru cresterea performantei si eficientizarea activitatii beneficiarului, datorita reducerii costurilor si accesului la tehnologii de ultima ora, fara cheltuieli suplimentare pentru cercetare si dezvoltare.

Incorporand outsourcing-ul IT ca parte a strategiei generale de afaceri, companiile aduc un plus de valoare serviciilor oferite clientilor lor. Mai mult decat atat, prin servicii IT de calitate, conducerea furnizeaza angajatilor o solutie cuprinzatoare, pe termen lung, pentru a realiza schimbarea, profituri mai mari si performante marite, asigurandu-se astfel ca valoarea maxima a resurselor este concentrata pe operatiunile cele mai importante.

MS Net este o companie care ofera servicii de consultanta IT si outsourcing IT cu experienta in domeniul solutiilor IT&C integrate pentru companii din toate industriile, de la contabilitate si constructii, la entertainment si retail. Va punem la dispozitie toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce afacerea asa cum doriti, fara a va mai face probleme pentru administrarea retelei de calculatoare.

Fie ca aveti nevoie de consultanta , de intretinerea lunara a infrastructurii IT&C, sau de un audit IT de securitate noi avem experienta si expertiza necesara pentru rezolvarea oricarei probleme.

Serviciile noastre sunt diversificate si personalizate pentru a satisface bugete si cerinte specifice. Alegeti varianta unui abonament lunar de mentenanta pentru a beneficia de o baza IT solida. Un contract de mentenanta calculatoare va tine departe de eventuale probleme legate de achizitie, optimizare si instalare hardware si software.

Pachetele de servicii oferite de noi pot fi modificate in functie de necesitatile dvs, astfel incat munca la birou sa se desfasoare in conditii normale, fara a intampina probleme din partea echipamentelor de calcul.

Apelati cu incredere la noi daca sunteti in cautarea de roluri/aplicatii servere sau servicii externalizate it:

–          server linux, web, email, ftp, vps, streaming, media, backup, fileserver, storage, voip, antispam, vpn;

–          instalare, configurare, administrare server;

–          hosting profesional;

–          vanzare servere cu roluri preinstalate si preconfigurate;

–          service, depanare, administrare si mentenanta it.