Managed Services

MS Net SRL este furnizor de servicii integrate de telecomunicaţii si IT. Avem in oferta comerciala si managed services de tipul:  Managed VPN (reţea privata), IPFix si MetroNET (acces Internet). De asemenea, va oferim si serviciile Managed LAN si Managed Desktop. Toate serviciile includ suport on-site ca parte a pachetului de baza. Serviciile Managed LAN si Managed Desktop includ pachete de intervenţii remote si, la cerere, intervenţii on-site realizate de echipele de suport tehnic sau IT.

Serviciile noastre sunt adresate tuturor companiilor mici, medii sau mari, atât din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, cât si al bugetului alocat pentru telecomunicaţii. Echipa din spatele acestei linii de business a Ms Net a suferit modificari in funcţie de nevoile clienţilor si de cresterea constanta a numarului acestora din ultimii ani.

Serviciile oferite includ: IT Service Desk – 1st line support (analistii service desk preiau solicitarile utilizatorilor aplicaţiilor si lucreaza direct cu sistemele clienţilor. IT Service Desk poate fi serviciu separat sau parte a unui proiect cu mai multe tipuri de servicii) Suport tehnic 2nd line – (servicii desktop suport pentru utilizatori, suport aplicaţii OS si software de baza, printing) Suport tehnic 3rd line (server suport si management, networking suport: datacentre; routere; switch-uri; firewall management, administrare baze de date SQL si Oracle).

De asemenea, va oferim: Website suport – servicii webmastering si suport sisteme de content management, Soluţii Cloud – servicii complete cloud incluzând application server hosting si management; storage management si suport aplicaţii – servicii specializate pentru dezvoltarea de aplicaţii.

In mediul economic de astazi, din ce in ce mai dificil, va puteti baza pe MS NET Managed Services pentru a obtine mai multa valoare din utilizarea tehnologiei informatiei, si a aduce un avantaj competitiv afacerii dumneavoastra, prin utilizarea resurselor noastre.
Prin serviciile Managed Services, in contextul bugetelor de investitii si operationale aflate sub presiune, Ms Net va poate crea premiza mai multor investitii pentru obiective strategice ale afacerii.

Ce va oferim

Prin Managed Services, Ms Net va furnizeaza infrastuctura IT, o administreaza, o monitorizeaza si dezvolta solutii personalizate de recuperare in caz de dezastru, insa dumneavoastra mentineti controlul deplin al aplicatiilor si al datelor.

MS  Net va furnizeaza urmatoarele servicii din MS Net Managed Data Center sau din locatia dumneavoastra:

–          Spatiu de colocare;

–          Infrastructura IT dedicata sau partajata (virtualizata sau nu);

–          Servicii de monitorizare operationala si securitate fizica si IT.

Putem asigura suplimentar:

–          Operatii corective si preventive de mentenanta hardware pentru servere, stocare, retelistica;

–          Monitorizare si administrare pentru sisteme de operare, baze de date, middleware, aplicatii de business;

–          Backup automatizat, management de utilizatori, upgrade-uri;

–          Planificare de capacitate, modificari de schimbare (CR’s), administrare a documentatiei operationale IT;

–          Monitorizarea timpului de raspuns, administrare suport primar pentru aplicatii de business (ex, SAP, Oracle sau alte aplicatii de business).

Beneficii

Reduceti costurile IT si minimizati timpul de recuperare a investitiei

–          Asiguram predictibilitatea costurilor, prin faptul ca primiti facturi lunare egale, stabilite initial la semnarea contractului;

–          Eliminati cheltuielile de investitii (exemplu: achizitii Hardware si Software) si le transferati catre cheltuielile operationale (multi)anuale. MS Net face investitia in IT , il administreaza si il actualizeaza;

–          Reduceti costurile cu personalul IT;

–          Prin preluarea de catre Ms Net, a operatiunilor IT de complexitate redusa, va puteti elibera personalul IT pentru crearea si mentenanta proiectelor IT mai complexe;

–          Prin preluarea de catre Ms Net, a implementarii si administrarii solutiilor Ms Net mai complexe, evitati investitiile considerabile in training si retentia personalului IT;

–          In medie, clientii care apeleaza la serviciile noastre isi reduc costurile operationale cu aproximativ 30% – 50%.

Va asiguram prin MS Net Managed Services economii de scala prin :

–          Utilizarea resurselor umane din Centrele MS Net de livrare;

–          Reutilizarea solutiilor IT deja existente in MS Net Managed Data Center (infrastuctura IT Virtualizata, partajata, consolidata);

–          Utilizarea echipelor de experti MS Net pe diferite specializari;

–          Reutlizarea solutiilor software si a metodologiei implementate in MS Net.

Minimizati si administrati riscul operational

–          Securizati accesul la resurse IT “mission-critical” prin SLA prin reducerea perioadelor de nefunctionare (ne)planificate;

–          Reduceti riscurile de crestere neasteptate ale costurilor directe;

–          Reduceti riscurile de indisponibilitate ale resurselor IT si umane.