Web Hosting & VPS

MS Net ofera o gama larga de servicii Hosting pentru a acoperi cerintele tuturor. Fie ca este o singura pagina, un site static sau un site mare si detaliat, cu sisteme de e-commerce si baze de date, MS Net are un server pentru tine.

Un serviciu complet administrat, cu servere securizate in centrele noastre de date, furnizandu-va transfer de mare viteza. Acest serviciu va permite sa obtineti ce e mai bun din site-ul dvs. si a aplicatiilor, fara griji de gestionare a serverului.

Noi oferim urmatoarele servicii lunare de hosting:

–       Standard:

Pachetul PHP Web Hosting  fara baza de date dar cu pana la 5 adrese de e-mail.

–       Avansat:

Pachetul PHP Web Hosting cu baza de date si adrese de e-mail nelimitate.

Domenii:

–       Inregistrare si reinnoire domenii.

Alte produse:

–       Spam Bouncer

Spam Bouncer este un serviciu de filtrare a e-mailurilor spam si foloseste o varietate de tehnici avansate pentru a filtra e-mailul pentru clientii nostri.Aplicatia poate fi pe deplin configurata si va permite sa va salvati preferintele proprii, unice, care sa permita automatizarea completa si in timp real de control asupra a ceea ce permiti, sa intre in casuta ta de mail. Avantajele folosirii Spam Bouncer-ului consta in productivitate in primul rand precum si scaderea timpului pierdut pentru filtrarea junk mailurilor nedorite.

–        Certificate SSL

Prin folosirea unui certificat SSL in cadrul contului de gazduire va puteti proteja de eventualele atacuri asupra informatiilor trasmise prin site. Astfel datele transmise intre browserul vizitatorului si server sunt criptate printr-un protocol bazat pe doua chei de autentificare.

Certificatele SSL garanteaza adevarata identitate a site-ului intr-un mediu online tot mai nesigur si in acelasi timp previne interceptarea datelor pe traseul transmisiei, independent de calea de comunicare. Accesarea unui site securizat va afisa in browser un lacatel de culoare aurie care certifica ca transmiterea datelor se face securizat.

Pe langa securizarea siteului oferim posibilitatea de a securiza si comunicatia prin email, astfel puteti trimite si primii mesaje in mediu securizat, garantand identitatea. Emailurile nesecurizate pot fi usor interceptate in retea si citite de persoane neautorizate, chiar si atunci cand verificati emailul intr-o retea wireless publica.